2014. december 21., vasárnap

TÖRT PASZULY KOLBÁSSZAL


Hozzavalok

  • 0, 5 kg szarazbab
  • 2 fej hagyma
  • kolbász
  • so, bors, piros paprika
  • 1 evokanal liszt
  • olaj
  • fokhagyma (ízlés szerint)

Elkeszites

 A szarazbabot puhara fozzuk sos vizben
Utana,botmixerrel pepesitjuk,es potoljuk a megfott bab levevel
Keves olajon 2 cikk fokhagymat uvegesre parolunk,es hozza tesszuk a lisztet,es ezzel is keveset piritjuk,utana hozza tesszuk a piros paprikat
Felontjuk keves vizzel es csomomentesre kavarjuk,utana a babhoz keverjuk
Ha tul suru,akkor meg adunk hozza a megfott bab levebol
Ha meg szukseges,akkor fuszerezzuk izles szerint
Nehany percig lassu tuznel forraljuk
En kolbasszal,es keves olajon piritott hagymaval talaltam,amit piros paprikaval szortam meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése