2016. március 30., szerda

CAPPUCCINO SZELET






Hozzavalok


  • 6 tojás
  • 1/2 sütőpor
  • 6 e.k. cukor
  • 1 dl étolaj
  • 6 ek. liszt
  • 2 ek. kakaópor
  • Krém :
  • 6 dl tej
  • 25 dkg porcukor
  • 2 csomag vaníliás puding
  • 2 tasak cappuccino por
  • 25 dkg Ráma
  • Tetejére :
  • 4 dl tejszín (Hulala)
  • 1 tasak zselatin fix

Elkeszites


A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, majd kihűtjük.
A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel, es kihűtjük. 
A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a pudinghoz adjuk.
A krém egyik felébe kavarjuk a cappucinot.
A piskótára először a fehér krémet kenjük.
Erre jön a cappuccinos krém.
A tejszint kemény habbá verjük, izlés szerint porcukrot is tehetünk bele.
A zselatint a tasakon látható előirás szerint elkészítjük, és a habhoz keverjük.
Ezt a felvert habot a tészta tetejére simitjuk.
Reszelt csokival behintjük.
Legalább 2 órára hidegre tesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése