2018. szeptember 30., vasárnap

SERTÉSKARAJ HAGYMÁS KRUMPLIVAL



Hozzavalok

  • 4 szelet serteskaraj
  • so,bors,piros paprika
  • preselt fokhagyma
  • olaj
  • 1 kg. krumpli
  • 1 kis fej hagyma
  • keves vegeta

Elkeszites

Eloszor bepacolom a hust.
A sot,borsot,piros paprikat, preselt fokhagymat osszekeverem az olajjal, es jol beleforgatom a hust, hogy minden reszere keruljon a pacbol.
Legalabb 1 orara hideg helyre teszem.
Egy serpenyoben olajat teszek, amikor forro belehelyezem a husokat.
Mind a 2 oldalat kisse atsutom.
Utana feltoltom keves vizzel, es puhara parolom.
Amikor a hus megpuhult, akkor zsirjara sutom.
A krumplit helyaban megfozom.
Amikor langyosra hult, lehamozom a hejat, es kockakra vagom.
A hagymat aprora vagom, keves olajon uvegesre parolom.
Utana keves vizet adok a hagymahoz, es egyutt nehany percig sutom
Sozom, es adok hozza keves vegetat.
Hozza keverem a krumplit, es nehanyszor megkavarom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése