Hozzavalok
- 30 dkg sargaborso
- 3 szal sargarepa
- 1 kissebb fej hagyma
- 2 cikk fokhagyma
- so, feher bors,piros paprika
- 1 leves kocka
- 2 csapott evokanal liszt
- olaj
Elkeszites
A sargaborsot este beaztattam, es masnap odatettem foni.
Amikor felig megpuhult hozzatettem a felszeletelt sargarepat.
Soztam, borsoztam es beletettem a leveskockat.
Kozben ekeszitettema rantast.
Az aprora vagott hagymat,fokhagymat, olajban uvegesre paroltam, hozzaadtam a lisztet, es kis ideig kavargattam.
Utana raszortam a piros paprikat.
Amikor megpuhult a borso, akkor hozzaadtam, a keves vizzel csomomentesre kavart hagymas-fokhagymas rantast.
1-2 percig foztem egyutt.
Kockakra vagott piritott kenyerrel talatam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése