2019. május 10., péntek

GOMBÁS SERTÉSPÖRKÖLT




Hozzavalók

  • 50 dkg sertéscomb
  • 50 dkg gomba ( fagyasztott)
  • 1 nagy fej hagyna
  • olaj
  • 1 leves kocka (elhagyhato)
  • só, bors, kalocsai pirospaprika ( izlés szerint)
  • 1 evőkanál liszt

Elkészités


A hagymát apróra vágom, és a húst felkockázom
Olajban a hagymát üvegesre párolom, hozzaadom a felkockázott húst,és együtt is párolom kevés ideig
Fűszerezem só, bors,kalocsai pirospaprika, összekeverem felöntöm, vizzel és lassu tűzön félig megpuhitom
Utána hozzadom a gombát és tovább főzőm
Amikor szinte kész van, akkor behabarom a kevés vizzel elkevert liszttel
Sült krumplival tálaltam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése