Hozzavalok
- 5 tojas
- 20 dkg cukor
- 30 dkg liszt
- 1 dl tej
- 4 evokanal olaj
- 1 tasak sutopor
- 2 tasak csokolades puding por(fozos)
- 4 evokanal cukor
- 6 dl tej
- 5 dkg vaj , vagy margarin
Elkeszites
Eloszor a pudingot keszitjuk el
A pudingot a tejjel csomomentesre keverjuk,hozza adjuk a cukrot es megfozzuk
Amikor megfott, még melegen hozza keverjuk a vajat v. margarint
Hulni tesszuk
Elkeszitjuk a tesztat
A tojasokat habosra kavarjuk a cukorral,utana az olajat kavarjuk hozza, es vegul a tejet es a sutoporral elkevert lisztet
Egy tepsit kizsirozunk es megszorjuk liszttel
Belesimitjuk a masszat
A feher masszara, egy evokanallal halmokat teszunk egymas melle, a kihult pudingos krembol
Kozepes tuznel sutjuk
Fogpiszkaloval ellenorizzuk a sutest
Amikor a fogpiszkalo szaraz marad, akkor kesz a suti
Meg melegen megszorjuk porcukorral...
na mostha a puding van benne,akkor ha megszurkalom fogpiszkaloval akkor nemeppen marad " szaraz" ,tehat ez a teszt: SZAR!
VálaszTörlés"Kedves" Egal! Anita védelmébe el kell, hogy mondjam a következőket! Én több, mint 20 éve sütök-főzök. Mivel a pudinghalmok között feljön a tészta sütés közben, így ott kell tűpróbát végezni. Én egy fém sasliknyársat szoktam használni erre és tökéletesen működik ez a "szar" teszt, a te szavaiddal fogalmazva. Szerintem, ha valami nem egyértelmű egy receptnél, akkor normálisan meg lehet kérdezni, nem pedig látatlanul leminősíteni azt. Nem tudom, te mennyire vagy gyakorlott sütés-főzés terén, de így akkor sem szabad minősíteni senkinek a munkáját. Nyugodtan megsütheted ezt a sütit és kipróbálhatod ezt a tűpróbát is.
VálaszTörlésEn is elkeszitettem. Kivancsi vagyk.
VálaszTörléshasonlit anyukam bögrés joghurtos receptjere:)
Tökéletes! :)
VálaszTörlésEgyszerűen isteni 🖤
VálaszTörlés