2019. április 25., csütörtök

SALÁTALEVES



Hozzavalok

  • 2 fej saláta
  • 4 cikk fokhagyma
  • kevés olaj
  • 8 tojás
  • 1 csapott evőkanál liszt
  • só , bors, ecet (ízlés szerint)
  • zöld kapor

Elkeszites


A fokhagymat aprora vagom es keves olajon megdinsztelem
Felontom vizzel, amikorr forr beleteszem a salatat es a kaprot
E;keszitem a tojasrantottat (omlett)
Felverem a tojasokat, 2 tojasnak a sargajat felreteszem egy masik talba a leves behabarasahoz
Sozom, borsozom, es 3 omlettet sutok belole
Amikor a salata megfo, akkor izesitem a levest, so-bors
Elkeszitem a habarast
A 2 tojassargat csomomentesre keverem a liszttel es keves vizzel
Ovatosan lassan a leveshez ontom
A legvegen teszem hozza az ecetet,es a felkockazott omletteket, amikor mar elzartam a tuzet a leves alatt...

Aki szereti keves cukrot is tehet a levesbe...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése