Hozzavalok
- 50 dkg zöldborsó
- 4 szál sápgarépa
- 1 leves kocka
- so,bors, piros paprika
- zöldpetrezselyem
- 1 nagy tojas bagy 2 darab kis tojas
- griz (buzadara)
- olaj
Elkeszites
A sargarepat felszeletelem,es keves olajon megparolom
Hozzaadom a zöldborsót is, es egyutt is parolom egy keveset...lehetoleg ne suljon le...
Felontom annyi vizzel amennyi levest akarok kesziteni
Beleteszem a sot,borsot,piros paprikat es a leveskockat
Kozben elkeszitem a grizgaluskat
A tojast felverem es annyi grizet keverek hozza, hogy kozepes surusegu masszat kapjak
Amikor a zoldseg mar szinte puha, akkor beleszaggatom a galuskat es keszre fozom
A vegen megszorom zoldpetrezselyemmel...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése