- Maz :
- 1 nagy doboz tejfol
- 4 evokanal cukor
- vanilia
- Teszta :
- 5 tojas sarga
- 25 dk cukor
- vanilia
- 5 tojas habja
- 30 dk liszt
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
- 1 sutopor
- 2 evokanal kakao
- A tesztara :
- 1 vanilias puding
- 1 epres puding
- 8 dl tej
- 6 evokanal cukor
Eloszor elkeszitjuk a pudingot
A vanilia pudingot keves tejben csomomentesre kavarjuk,hozza adjuk a tobbi tejet,cukrot es surure fozzuk
Igy jarunk el az epres pudingal is
Hulni tesszuk...kozben megkeverjuk,hogy ne borosodjon
A tojas sargakat a cukorral,vanilia cukorral habosra kavarjuk
Hozza adjuk a tejet,olajat,a sutoporral elkevert lisztet
Vegul lazan hozza keverjuk a tojashabot
Egy tepsit kiolajozunk es lisztezunk,bele ontjuk a tesztanak a 3/4-et
A megmaradt reszbe bele keverjuk a kakaot es a feher masszara ontjuk
Egy fogpiszkaloval marvanyosra huzigaljuk
Egy vizbe martott kiskanallal a pudingot,felvaltva(egy kiskanal vanilia puding-egy kiskanal epres puding) a tesztara szaggatjuk
Kozepes tuznel megsutjuk
Meg forron ra tesszuk a cukorral es vaniliaval elkevert tejfolt
Vissza tesszuk kb. 3 percre a sutobe,hogy a maz kisse szaradjon
Hidegen szeleteljuk...
Nagyon guszta. Jöhet az egész tányérral!
VálaszTörlésKoszi szepen....orulok,hogy tetszik :)
Törlés