Hozzavalok
- 30 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 2 tojas
- 2 dl tej
- 1 boros pohar olaj
- 1 tasak sutopor
- 1 nagy uveg meggy
- Krem :
- 4 dl meggybefottnek a leve
- 20 dkg cukor
- 2 tasak vanilia puding (fozos)
- 20 dkg margarin (vaj)
- olvasztott csoki a suti tetejere
Elkeszites
A tojasokat a cukorral habosra keverjuk
Utana hozzza adjuk az olajat
Azutan hozzakeverjuk a liszttel elkevert sutoport es a tejet
Kiolajozott,lisztezett tepsibe simitjuk,tetejere szorjuk a lecsepegtetett meggyet,es elomelegitett sutobe megsutjuk
Hagyjuk kihulni
Elkeszitjuk a kremet
4 dl meggyleben (ha nemtesz ki ki annyit az uvegben levo,akkor vizzel potoljuk) beletesszuk a cukrot,es megfozzuk a vanilia pudingot
Ha kihult,belekeverjuk a puhara kavart margarint es jol osszedolgozzuk
A kihult piskota tetejere kenjuk a pudingos masszat
A pudingos masszara pedig olvasztott csokit teszunk...
A kremnel a cukor mennyiseget lehet valtoztatni izles szerint...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése