2016. június 20., hétfő

ZÖLD KÁPOSZTA SERTÉSHÚSSAL



A blogomon eleg sok kaposztas etel talalhato...ez abban kulonbozik a tobbitol,hogy tobb benne hus mind a kaposzta...

Hozzavalok


  • 60 dkg sertéshús
  • 1 fej zold kaposzta
  • 1 csokor friss kapor
  • 1 fej hagyma
  • so, bors, keves piros paprika
  • 2 ek. sűrített paradicsom
  • olaj

Elkeszites


A hust kockakra vagtam
A hagymat is felkockaztam
A kaposztat elore kettobe vagtam, kiszedtem a torzsajat, es laskara vagtam
Az olajban a hagymat uvegesre paroltam, hozzaadtam a felkockazott hust, es addig kavargattam, ameddig a hus kifeheredett
Keves vizet adtam hozza, es fuszereztem
Lassu tuzon paroltam
Kozben egy masik edenyben odatettem a kaposztat keves vizben parolodni
Amikor a hus , es a kaposzta felig megfott, akkor egybe ontottem, beletettem a zold kaprot, a suritett paradicsomot, es alacsony tuzon puhara paroltam...


  • 2 megjegyzés: