Hozzavalok
- 50 dkg sertéshús
- 40 dkg szemes paszuly
- 1 kis fej hagyma
- 3 cikk fokhagyma
- 2 evőkanál sűrített paradicsom
- so, bors, keves piros paprika, olaj
- szárított kapor
- Rántáshoz:
- 1 ek. liszt
- 2 ek. olaj
- leves kocka
Elkeszites
A paszulyt puhara fozzuk
A hust kockara vagjuk
A hagymat vekonyra szeleteljuk
Keves olajon a hagymat uvegesre paroljuk, hozzaadjuk a hust,es addig keverjuk amig a hus kifeheredik
Fuszerezzuk : so,bors piros paprika
Amikor a paszuly es a hus is megpuhult, akkor a kettot osszekeverjuk, ha a paszulyon sok a viz akkor leszurunk belole
Hozzatesszuk a preselt fokhagymat, kaprot,sűrített paradicsomot,leveskockat
Elkeszitjuk a rántást
Az olajban elkeverjuk a lisztet, es nehany percig kavarjuk, utana felontjuk a maradek paszyly levevel , es allando kavarassal a husos paszulyhoz adjuk
Ha kell akkor meg utana fuszerezzuk
Meg nehany percig a tuzon hagyjuk, hogy az izek osszeerjenek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése