2016. április 29., péntek

SZEMES PASZULY SERTÉSHÚSSAL




Hozzavalok


  • 50 dkg sertéshús
  • 40 dkg szemes paszuly
  • 1 kis fej hagyma
  • 3 cikk fokhagyma
  • 2 evőkanál sűrített paradicsom
  • so, bors, keves piros paprika, olaj
  • szárított kapor
  • Rántáshoz:
  • 1 ek. liszt
  • 2 ek. olaj
  • leves kocka

Elkeszites


A paszulyt puhara fozzuk
A hust kockara vagjuk
A hagymat vekonyra szeleteljuk
Keves olajon a hagymat uvegesre paroljuk, hozzaadjuk a hust,es addig keverjuk amig a hus kifeheredik
Fuszerezzuk : so,bors piros paprika
Amikor a paszuly es a hus is megpuhult, akkor a kettot osszekeverjuk, ha a paszulyon sok a viz akkor leszurunk belole
Hozzatesszuk a preselt fokhagymat, kaprot,sűrített paradicsomot,leveskockat
Elkeszitjuk a rántást
Az olajban elkeverjuk a lisztet, es nehany percig kavarjuk, utana felontjuk a maradek paszyly levevel , es allando kavarassal a husos paszulyhoz adjuk
Ha kell akkor meg utana fuszerezzuk
Meg nehany percig a tuzon hagyjuk, hogy az izek osszeerjenek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése