2016. december 27., kedd

RIZSES CSIRKEHÚS



Hozzavalok


  • húslevesben főtt csirkehús
  • 8 evőkanál rizs
  • 1 kis fej hagyma
  • so, bors, piros paprika
  • vegeta (elhagyhato)
  • olaj

Elkeszites


A hagymat uvegesre paroltam.
Adtam hozza keves vizet, es fuszereztem, so,bors,piros paprika,vegeta.
Hozzaadtam a levesben fott csirkehust, amit feldaraboltam.
Par percig egyutt paroltam,utana lezartam a tuzet.
A rizset keves olajon megforgattam, feltoltottem annyi vizzel, hogy ellepje.
Lassu tuzon puhara paroltam.
Utana a megfott rizset hozza kevertem a csirkehushoz.
Ha kell utana lehet fuszererzni izles szerint.
Lefodtem, hogy az izek osszeerjenek.
Utana lehet fogyasztani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése