Hozzavalok
- 2 tojas
- 20 dkg liszt
- 4-5 dl szodaviz
- pici so
- olaj
- Vaniliakrem :
- 2 tasak vanilia puding (fozos)
- 4 evokanal cukor
- 6 dl tej
- 5 dkg vaj,vagy margarin
- Csokiszosz :
- 10 dkg porcukor
- 1 evokanal kakaopor
- 4-5 evokanal forro viz
- 1 evokanal olaj
Elkeszites
A szokasos módon elkeszitjuk a palacsintat
Vaniliakrem :
A pudingport keves hideg tejjel csomomentesre keverjuk
Utana hozza ontjuk a tobbi tejet es a cukrot,es krémmé fozzuk
Meg melegen hozzakeverjuk a vajat
Hulni tesszuk
Amikor a krem legalabb langyosra hult,akkor megtoltjuk a palacsintakat
Ha a kremet túl sürünek talaljuk,akkor keves tejjel higitjuk
Csokiszosz :
A porcukrot,a kakaoport osszekeverjuk simara,es allando keveres mellett hozza ontjuk a lobogo forro vizet
Utana hozzakavarjuk az olajat
A palacsintakat megkenjuk a kremmel,es haromszogbe hajtjuk
Csokiszosszal talaljuk...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése