Hozzavalok
- 50 dkg fagyasztott zodsegkeverek
- 2 sargarepa
- 1 feherrepa
- 1 kis fej hagyma
- 1 marek levesbe valo teszta
- 1 leveskocka
- olaj
- so,bors
- petrezselyemzold
Elkeszites
A hagymat aprora vagjuk
A sargarepat es, a feherrepat kockakra vagjuk
Keves olajon megparoljuk a hagymat,utana hozzatesszuk a kockara vagott repakat
Osszekeverjuk,es felontjuk vizzel
Amikor egy keveset fott,utana hozza tesszuk a fagyasztott zoldseget
Ha kell,akkor vizzel potoljuk,attol fuggoen,hogy mennyire suru levest akarunk
Hozza tesszuk a leves kockat,sot,borsot
Amikor mar szinte puha,akkor hozza tesszuk a levestesztat,es keszre fozzuk
Utana megszorjuk petrezselyemzolddel...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése