2015. március 30., hétfő

VEGYES ZÖLDSÉGLEVES


Hozzavalok


  • 50 dkg fagyasztott zodsegkeverek
  • 2 sargarepa
  • 1 feherrepa
  • 1 kis fej hagyma
  • 1 marek levesbe valo teszta
  • 1 leveskocka
  • olaj
  • so,bors
  • petrezselyemzold

Elkeszites


A hagymat aprora vagjuk
A sargarepat es, a feherrepat kockakra vagjuk
Keves olajon megparoljuk a hagymat,utana hozzatesszuk a kockara vagott repakat
Osszekeverjuk,es felontjuk vizzel
Amikor egy keveset fott,utana hozza tesszuk a fagyasztott zoldseget
Ha kell,akkor vizzel potoljuk,attol fuggoen,hogy mennyire suru levest akarunk
Hozza tesszuk a leves kockat,sot,borsot
Amikor mar szinte puha,akkor hozza tesszuk a levestesztat,es keszre fozzuk
Utana megszorjuk petrezselyemzolddel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése