Hozzavalok
- 4 szelet csontos karaj
- Páchoz :
- Piros Arany
- mustár
- 4 nagy gerezd preselt fokhagyma
- 1 kis fej hagyma
- frissen őrölt bors
- olaj
- Zoldsegsalata :
- friss uborka
- piros hagyma
- piros kápia
- paradicsom
- so
- kevés olaj
Elkeszites
A hússzeleteket izles szerint bekenjuk Piros Arannyal,mustárral,frissen őrölt borssal,preselt fokhagymaval,es az aprora vagdalt hagymaval.
Sot nem tettem, mert a Piros Arany elegge sos.
Egy mélyebb tálba kis olajat öntünk, és ebbe helyezzük a már bekent hússzeleteket.
A hússzeletekre még egy pici olajat öntünk.
Alufóliával letakarva egy éjjelre a hűtőbe tesszük.
Ha még aznap szeretnénk megsütni, akkor is mindenképp kell legalább 3-4 óra, hogy az ízek alaposan összeérjenek.
Egy tepsit kikenünk zsírral vagy olajjal, es belehelyezzuk a husokat.
Kb. 1,5 dl vizzel felontjuk, es alufoliaval letakarjuk.
Elomelegitett sutoben, kozepes langon sutjuk, ha a viz elparolog rola, es meg a hus nem eleg puha akkor meg keves forro vizzel potoljuk.
Amikor a hus puha, akkor levesszuk a foliat es meg keves ideig visszatesszuk, hogy kicsit piruljon.
Zoldsegsalata
Az uborkat, hagymat,paradicsomot,kápiát vekonyra szeleteljuk.
Egy talba tesszuk, sozzuk, jol osszekverjuk, es keves olajat ontunk a tetejere...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése