Hozzavalok
- 80 dkg burgonya
- 30 dkg füstölt sonka
- 4 dl tejföl
- 4 tójás
- so, bors, vegeta
- reszelt sajt
- A tepsi kikenéséhez :
- olaj
- zsemlemorzsa
Elkeszites
A krumplit hejaban megfozzuk,meghamozzuk es kockakra vagjuk
A sonkat is aprobb kockakra vagjuk, es osszekeverjuk a krumplival
A tejfolt osszekeverjuk a felvert tojasokkal
Fuszerezzuk izles szerint, soval,borsal,vegetaval...figyelembe kell venni , hogy a sonka mennyire sos
Egy tepsit kikenunk olajjal es mehintjuk zsemlemorzsaval
Beletesszuk a sonkas-krumplis masszat, es raontjuk a tejfolos tojast
Reszelt sajttal meghintjuk a tetejet, es elomelegitett sutobe megsutjuk...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése