2016. március 14., hétfő

TEPSIS SONKÁS BURGONYA




Hozzavalok


  • 80 dkg burgonya
  • 30 dkg füstölt sonka
  • 4 dl tejföl
  • 4 tójás
  • so, bors, vegeta
  • reszelt sajt
  • A tepsi kikenéséhez :
  • olaj
  • zsemlemorzsa

Elkeszites


A krumplit hejaban megfozzuk,meghamozzuk es kockakra vagjuk
A sonkat is aprobb kockakra vagjuk, es osszekeverjuk a krumplival
A tejfolt osszekeverjuk a felvert tojasokkal 
Fuszerezzuk izles szerint, soval,borsal,vegetaval...figyelembe kell venni , hogy a sonka mennyire sos
Egy tepsit kikenunk olajjal es mehintjuk zsemlemorzsaval
Beletesszuk a sonkas-krumplis masszat, es raontjuk a tejfolos tojast
Reszelt sajttal meghintjuk a tetejet, es elomelegitett sutobe megsutjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése