- 6 tojás
- 1/2 sütőpor
- 6 e.k. cukor
- 1 dl étolaj
- 6 ek. liszt
- 2 ek. kakaópor
- Krém :
- 6 dl tej
- 25 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás puding
- 2 tasak cappuccino por
- 25 dkg Ráma
- Tetejére :
- 4 dl tejszín (Hulala)
- 1 tasak zselatin fix
Elkeszites
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, majd kihűtjük.
A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel, es kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a pudinghoz adjuk.
A krém egyik felébe kavarjuk a cappucinot.
A piskótára először a fehér krémet kenjük.
Erre jön a cappuccinos krém.
A tejszint kemény habbá verjük, izlés szerint porcukrot is tehetünk bele.
A zselatint a tasakon látható előirás szerint elkészítjük, és a habhoz keverjük.
Ezt a felvert habot a tészta tetejére simitjuk.
Reszelt csokival behintjük.
Legalább 2 órára hidegre tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése