Hozzavalok
- 1 kg krumpli
- 1 nagy fej hagyma
- 25-30 dkg szalámi
- 1 cikk fokhagyma
- so, bors, piros paprika
- 1 leveskocka
- olaj a hagyma parolasahoz
Elkeszites
A hagymat kockakra vagom.
A krumplit meghamozom, es felszeletelem mind a sult krumplihoz szoktam.
A hagymat az olajon uvegesre dinsztelem, hozzaadom a csikokra vagott szalamit , es egyutt is piritom, ameddig a szalami egy kicsit megpirul.
Keves vizzel felontom, es fuszerezem, so, bors,leveskocka, paprika,fokhagyma aprora vagva.
Addig fozom ameddig a szalami puhulni kezd.
Utana hozzaadom a krumplit,es felontom annyi vizzel,hogy eppen csak ellepje a krumplit, ha szukseges, akkor lehet utana fuszerezni, izles szerint.
Amikor a krumpli is megpuhul akkor kesz van...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése