- 1 nagy doboz zöldpaszuly konzerv
- 1 kis fej hagyma
- 2-3 dl. sűrű paradicsomlé
- só , bors (ízlés szerint)
- keves vegeta (elhagyhato)
- olaj a hagyma parolasahoz
- 1 evőkanal liszt
Elkeszites
A hagymat aprora vagom, es keves olajon uvegesre parolom.
Felontom keves vizzel, sozom,borsozom,vegetazom, es fozom addig ameddig a hagyma kicsit megpuhul... ez csak nehany perc.
Hozzaadom a zoldpaszulyt, es osszekeverem ovatosan.
A lisztet csomomentesre keverem keves vizzel, es a paradicsom levevel, es a paszulyhoz adom.
Nehany percig fozom, hogy besűrüsodjon.
Ha sűrünek talaljuk, akkor, potoljuk paradicsomlevel.
Megkostoljuk, es ha kell, akkor utana izesitjuk.
Izles szerint tehetunk bele citromlevet,cukrot.
En, szaritott zoldkaprot tettem hozza a vegen.
Fustolt kolbaszt sutottem melleje.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése