Hozzavalok
- 2 tojás
- 2 bögre liszt
- 1 bögre cukor
- 1/2 dl olaj
- 1 sutopor
- 2 marék kokuszreszelek
- 1 tábla csokoládé ( 10 dkg)
- 20 dkg vaj vagy margarin
- 10 dkg porcukor
- 3-4 kanál tej
- 1 nagy kanál kakao
Elkezites
A tojast habosra keverem a vajjal vagy margarinnal.
A csokit lereszelem nagy lyuku reszelon.
Hozza keverem az olajat.
Utana felvaltva belekeverem a sutoporral elkevert lisztet es a tejet.
Ezeket jol osszekeverem, majd hozza teszem a kokuszreszeleket, es a reszelt csokit.
Elore melegitett sotobe tuprobaig sutom.
Kozben elkeszitem a csoki ontetet.
A margarint kockakra vagom, hozzateszem a porcukrot, kakaot, es a tejet.
Tűz folott addid keverem ameddig a vaj megolvad.
Amikor a suti megsult, akkor kivreszem, es egy fakanal nyelevel lyukakat vagok a sutiben, kb, 1/5 cm taviosagra.
Raontom a csokis ontetet, es hagom kihulni..
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése