Hozzavalok
- 0, 4 kg liszt
- 25 dkg cukor
- 2 tojás
- 1 boros pohar olaj
- 3 dl tej
- 1, 5 dkg sutopor (1 tasak es , egynek a fele)
- Máz :
- 40 dkg margarin
- 6 evőkanál tej
- 30 dkg porcukor
- 2 evokanal kakao
- kokuszreszelek
A tojasokat a cukorral habosra kavarjuk
Hozzaadjuk az olajat,majd felvaltva,adagonkent hozza keverjuk a sutoporral elkevert lisztet es a tejet
A teszta lehetoleg ne legyen tul hig,inkabb surubb
Oljozott,lisztezett,elomelegitett sutoben,kozepes tuznel keszre sutjuk
Fogpiszkaloval ellenorizzuk a sutest
Hagyjuk kihulni
Elkeszitjuk a mazat :
A margarint,porcukrot,kakaot,tejet felmelegitjuk (nem fozzuk) annyira,hogy a margarin es a cukor elolvadjon
A felkockazott tesztat egy hosszu villaval egyenkent megmartjuk a kakaos masszaba es egy racsra tesszuk
Utana,egyenkent kokuszreszelekbe forgatjuk...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése