Hozzavalok
- 5 tojas
- 25 dkg cukor
- 35 dkg liszt
- 1 tasak sutopor
- 1 dl olaj
- 2,5 dl tej
- kakaopor
- Krem :
- 10 dkg kokuszreszelek
- 4 dl tej
- 1 tasak vanilias puding (fozos)
- 3 evokanal cukor
- 2, 5 dl habtejszín
- 4 dkg porcukor
Elkeszites
A tojassargakat a cukorral habosra kavarom
Utana hozza keverem az olajat
A tojasfeherjet kemeny habba verem
A két masszat osszekeverem
Vegul hozza adom a tejet, es a sutoporral elkevert lisztet
Sutopapirral kibelelek egy tepsit, es a massza felét bele ontom
A masik felebe hozza adom a kakaot (en, 1 evokanallal tettem)
Ezt a sarga masszara ontom, es , egy fogpiszkaloval szét huzigalom,hogy foltos legyen
Kozepes tuznel megsutom
Elkeszitem a kremet :
A tejet a pudinggal csomomentesre kavarom, hozza adom a cukrot,es felfozom
Hozza keverem a kokuszreszeleket, hulni teszem
A tejszint a porcukorral habba verem, es a kihult pudinggal osszekeverem habos krémmé, es a kihult teszta tetejere kenem
Reszelt csokival a tetejét megszortam...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése