2014. október 20., hétfő

PARADICSOMOS SERTESSZELET




Hozzavalok

  • 0.5 kg serteshus
  • 3 fej nagyobb hagyma
  • 0, 5 l suru paradicsomle
  • so, bors, keves piros paprika
Elkeszites

 A hust felszeletelem,nem nagyon vekonyra...
Sozom,borsozom,paprikazom, es keves olajon hirtelen mindket oldalat picit atsutom,amig a hus szele barnulni kezd...
A hagymat karikara vagom es az olajban amibe a hust sutottem,uvegeesre parolom...
Egy kissebb es magassabb karimaju tepsibe teszem a megparoplt hagymat,es ra helyezem a husszeleteket...
Ra ontom a paradicsomlevet, keves vizet, aluminium foliaval letakarom es sutobe teszem...
Kb.fel ora elteltevel megnezem,hogy elegge puha-e,a hus...
Ha nem puhult meg,akkor vissza teszem,es ha szukseges,akkor meg vizzel potolom...
A martas jo suru legyen, es a hus puha...

 Korites lehet: krumplipure,tort krumpli,rizs,rizotto,csigateszta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése