2014. október 28., kedd

TEJFOLOS GOMBAPAPRIKAS





Hozzavalok

  • 0, 5 kg gomba
  • 1 fej hagyma
  • so, bors, piros paprika
  • keves etelizesito (elhagyhato)
  • 2 dl tejföl
  • 1 tk liszt
  • olaj
Elkeszites

 A gombat megpucolom,megmosom,kettobe vagom es felszeletelem
A kockara vagott hagymat olajon megparolom,hozza adom a fuszereket,az etelizesitot,megkavarom es hozza teszem a szeletelt gombat
Keves vizzel felontom,mert a gomba is eleg sok vizet ereszt es keszre parolom
A lisztet elkeverem keves vizzel es hozza adom a tejfolt, es a gombas lebol is egy keveset...megint elkeverem es hozza adom a gombahoz
Meg hagyom par pillanatig,hogy rotyogjon ossze,es elzarom a tuzet
Csigatesztaval talaltam....

 Lehet talalni : krumpli purevel.rizzsel,tarhonyaval,nokkedlivel...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése