2014. szeptember 9., kedd

ALMAS KREMES LEVELES TESZTABOL





Hozzavalok



  • 1 csomag fagyasztott leveles teszta
  • 1 kg alma
  • 4 tasak puding(fozos)
  • cukor
  • fahéj ízlés szerint (orolt)
  • vanilias porcukor(a tetejere)


Elkeszites

 Az almat meg reszelem es cukorral(izles szerint) es keves vizzel oda teszem foni.
Amikor mar szinte puha hozza adom a keves vizzel fel oldott pudingot es meg fozom 1-2 percig.
Ha tul kemeny akkor vizzel potolom.
Hozza adom a fahejat.
Langyosra hutom.
Most az egyik lapot tepsi nagysagura nyujtom es rea simitom az almas tolteleket.
Utana a masik lapot is kinyujtom es az almas kremre boritom.
Kozepes langon sutom.
Amikor kesz,akkor meg melegen meghintem vanilias porcukorral.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése