Hozzavalok
- Olaj
- 3 nagy csipetnyi komeny
- 2 evikanal liszt
- so, feher bors, piros paprika
- 1 leves kocka
- 2 tojas
- griz(buzadara)
- Petrezselyem zöld
- Viz, kb.masfel liter...2 liter
Olajat teszek egy fazekba
Bele hintem a komenyt es hagyom,hogy kipattogjon
Akkor beleszorom a lisztet
Nem piritom meg,csak addig kavarom amig habozni kezd
Keves vizet teszek hozza es bele teszem a sot,borsot,leves kockat,paprikat
Fel ontom a tobbi vizzel
Kozben elkeszitem a griz (buzadara) galuskat
Felverem a tojasokat es annyi grizet(buzadarat) teszek bele,hogy sem tul puha sem tul kemeny ne legyen a galuska teszta
Amikor a leves forr akkor a galuskakat bele szaggatom es keszre fozom
Peterzselymet hintek rea
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése