Hozzavalok
- 1/2 kg hagyma
- so
- bors
- paprika
- paprika krem vagy Piros Arany
- 1 leves kocka
- olaj
- 1 evokanal liszt
- 2 csesze puliszka liszt(kukorica dara)
- 4 csesze viz
- so
A hagymat megpucolom es felszeletelem
Olajban megparolom uvegesre
Hozza adom a fuszereket
Felontom vizzel es puhara parolom...annyi vizzel,hogy jol el lepje a hagymat
Amikor szinte puha,akkor a lisztbol es keves vizbol habarast keszitek es hozza adom a hagymahoz
Meg egy par percet fozom,hogy a liszt ia megfojon
Puliszkaval talalom
Puliszka keszites:
A vizet fel forralom
Bele szorom a puliszka lisztet es kozben kavarom
Addig kavarom amig a jo suru lesz
Vizes kanallal kiszaggatni....
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése