2014. szeptember 10., szerda

HAGYMATOKANY PULISZKAVAL



Hozzavalok

  • 1/2 kg hagyma
  • so
  • bors
  • paprika
  • paprika krem vagy Piros Arany
  • 1 leves kocka
  • olaj
  • 1 evokanal liszt
  • 2 csesze puliszka liszt(kukorica dara)
  • 4 csesze viz
  • so
Elkeszites

 A hagymat megpucolom es felszeletelem
Olajban megparolom uvegesre
Hozza adom a fuszereket
Felontom vizzel es puhara parolom...annyi vizzel,hogy jol el lepje a hagymat
Amikor szinte puha,akkor a lisztbol es keves vizbol habarast keszitek es hozza adom a hagymahoz
Meg egy par percet fozom,hogy a liszt ia megfojon
Puliszkaval talalom
Puliszka keszites:
A vizet fel forralom
Bele szorom a puliszka lisztet es kozben kavarom
Addig kavarom amig a jo suru lesz
Vizes kanallal kiszaggatni....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése