Hozzavalok
- 2 sargarepa(murok)
- 4-5 darab kozepes krumpli
- 1 kisfej hagyma
- tarkony
- 1 leves kocka
- paprika, só, bors
- tarkony ecet
- olaj
- 1 jo evokanal liszt..
A sargarepat,krumplit megtisztitom
A sargarepat karikara vagom,ha nagy a sargarepa akkor kette vagom es ugy szeletelem,a krumplit kockara
A hagymat is aprora vagom...
A hagymat kisse megparolom keves olajon
Hozza adom a sargarepat,a fuszereket,a leves kockat
Felontom annyi vizzel amennyi levest akarok
Keves fozes utan hozza adom a krumplit
Kozben vilagos rantast keszitek a lisztbol es olajbol
Keves hideg vizzel elkavarom
Amikor a krumpli is megpuhult akkor a leveshez adom
Most teszem bele a tarkonyt
Meg par percig fozom
Utoljara ontok hozza tarkony ecetet izles szerint
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése