Hozzavalok
- 50 dkg.liszt
- 10 dkg.cukor
- 20 dkg.zsir
- 1 tojas
- 1 kis doboz tejfol
- 1 tasak sutopor
- 1, 20 dkg szilva
- 3 tasak vanilia pudingpor(fozos)
- cukor
- fahej
A szilvat kimagozzuk es darabokra vagjuk
Keves vizzel es cukorral foni tesszuk (cukor izles szerint)
Amikor szinte puha hoozza adjuk a keves vizzel feloldott pudingport
Hozza adjuk a fahejat is
Par percig meg fozzuk amig besurusodik
Hulni tesszuk
Ossze gyurjuk a tesztahoz valokat: a sutoporral elkevert lisztet,zsirt,tojast,tejfolt,cukrot
A teszta ne legyen kemeny
Hutobe tesszuk legalabb egy fel orara
Akkor kettobe vagjuk
Kinyujtjuk az elso lapot es ki olajozott es lisztezett tepsibe tesszuk
Rea boritjuk a szilvas masszat
Utana kinyujtjuk a masodik lapot es rea helyezzuk a szilvara
A szeleit el egyengetjuk egy kessel,hogy a toltelek ne follyon ki
Kozepes tuznel sutjuk
Meg melegen meghinteni porcukorral
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése