- 40 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 4 tojas sargaja
- 20 dkg zsir(sertes)
- 1 tasak sutopor
- keves tej
- 60 dkg barack
- 2 tasak vanalia puding (fozos)
- 1 evokanal amidon(haztartasi kemenyito por)
- 1 nagy doboz tejfol
- 4 tojas feherje
- cukor(izles szerint)
- 2 tasak vanilia por
- 6 dl tej
Eloszor osszegyurom a tesztanak valokat:liszt,zsir,a 4 tojas sargaja,cukor,sutopor,tej
Tejet annyit teszunk amennyi osszefogja a tesztat...ne legyen tul kemeny
Osszegyuras utan foliaba csomagoljuk es hutobe tesszuk
Kozben elkeszitjuk a vanulia puding kremet
A puding port,az amidont keves tejjel csomo mentesre keverjuk es a tobbi tejhez adjuk
Suru kremme fozzuk...cukrot izles szerint teszunk
Hagyjul kihulni
Utana tesszuk a tejfolt es jol kikavarjuk
Utana hozza adjuk a 4 tojas fehejebol vert kemeny habot
Utana hozza adjuk az kockakra vagott barackot
Egy finom slymes massza lesz belole
A tesztat 2 reszre osztjuk
Kinyujtjuk az elso lapot es zsirozott,lisztezett tepsibe tesszuk
Erre jon az elkeszitett kremes,barackos massza
Kinyujtjuk a masik lapot es a kremre boritjuk
Eligazitjuk a szeleit
Kozepes tuzon sutjuk
Meg forron meghintjuk porcukorral
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése