- 11 evőkanál cukor
- 11 evőkanál olaj
- 15 evokanal tej
- 15 evőkanál liszt
- 2 evokanal kakao por
- 4 tojas
- 1 tasak sutopor
- 0, 5 kg túró(tehenturo)
- 4 evőkanál búzadara(griz)
- 2 tojas
- 20 dkg cukor
- 2 tasak vanilia por
Eloszor a turo tolteleket keszitjuk el
A turot osszekeverjuk a buzadaraval(griz),tojassal,cukorral,vanilia porral
A tojasokat elvalasztjuk
A tojas sargakat kikavarjuk a cukorral habosra
Hozza adjuk az olajat
Utana, adagolva, hozza keverjuk a sutoporral elkevert lisztet,tejet
Ekkor bele szitalni a kakao port...ha picit suru lenne a teszta,akkor keves tejjel potolni
Vegul lazan,alulrol felfele,bele vegyitjuk a tojasok habba vert feherjet
Zsirozott vagy olajozott es lisztezet tepsibe simitjuk a kakaos masszat(lehet sutopapirt is hasznalni)
Ekkor teas kanallal a turo tolteleket rea szaggatjuk a kakaos tesztara
Kozepes tuznel sutjuk
Meg melegen meghinteni porcukorral
Lehet csoki mazat is tenni a kisult tesztara...10dkg.etcsokit goz folott felolvasztani es egy teas kanal olajat hozza kavarni...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése